Kuchnia polskaKuchnia ormiańska

Roladka drobiowa z mozzarellą i suszonymi pomidorami polana sosem serowym
• ziemniaki opiekane/puree/ryż
• sałatka wiosenna

Schab pieczony ze śliwką polany sosem pieczeniowym
• ziemniaki opiekane/puree/ryż
• zestaw surówek/sałatka wiosenna

Filet z kurczaka w panierce panko
• ziemniaki opiekane/puree
• zestaw surówek/sałatka wiosenna

Filet z dorsza w panierce z sezamu
• dip jogurtowo-pietruszkowy
• ziemniaki opiekane/puree
• zestaw surówek/sałatka wiosenna

Kotlet drobiowy po kijowsku (z nadzieniem maślano-czosnkowym)
• ziemniaki opiekane/puree
• zestaw surówek/sałatka wiosenna

Szaszłyk mix kurczak, wołowina, wieprzowina (250g)
• warzywa grillowane (ziemniaki, pieczarki, papryka)
• lawasz
• sos pomidorowo-paprykowy

Szaszłyk z kurczaka (250g)
• warzywa grillowane (ziemniaki, pieczarki, papryka)
• lawasz
• sos pomidorowo-paprykowy

Szaszłyk wołowy (250g)
• warzywa grillowane (ziemniaki, pieczarki, papryka)
• lawasz
• sos pomidorowo-paprykowy

Lula kebab z wołowiny
• mix warzyw piklowanych
• lawasz

Churdżin
• cielęcina z warzywami zapiekana w lawaszu